WIFI csomag

Mi a KonvekPRO?

Gázkonvektor vezérlés digitális termosztáttal.

A KonvekPRO az egyetlen, tényleg működő konvektor korszerűsítés. A eszköz segítségével meglévő gázkonvektorát tudja interneten keresztül, mobilapplikációval is vezérelni.

Nagyon fontos, hogy nem kell a konvektort szétszerelni, vagy bármilyen beavatkozást végezni rajta, így teljes mértékben biztonságos.

A szobatermosztát használata nagyon kényelmes, mivel a mobilappról is szabályozható termosztátot a helyiségben bárhová elhelyezheti, az rádiós kapcsolatban van a vevőegységgel, amely a KonvekPRO-hoz csatlakozva végzi a konvektor vezérlését.

Wifi csomag tartalma:1 db programozható Computherm E400RF wifi szobatermosztát és RF adó-vevő, 1 db Computherm KonvekPRO 1 db konvektor vezérléséhez, a szükséges 230V-tos kábel az RF adó-vevőhöz, valamint a vezérlővezeték.

Gázkonvektor vezérlés Computherm E400RF szobatermosztáttal

Spórolja meg Ön is a fűtésköltségei akár 15%-át!

A KonvekPRO és egy programozható, wifi termosztát segítségével jelentős összeget takaríthat meg a fűtési szezonban. Nem kell többet a hideg lakásba érkeznie, és nem kell többet fázva ébrednie. Nagyon egyszerűen be tudja állítani, hogy a nap mely szakaszaiban hány fok legyen a lakásban.

A termosztát kompatibilis más fűtési rendszerekkel is, így egy esetleges más fűtési rendszerre való áttéréskor az felhasználható. A vezeték nélküli szobatermosztát vevő egységéhez 230V-os tápellátást (konnektort) kell biztosítani.

ConnectKonvekPRO-konvektor

1.

Csatlakoztassa a KonvekPRO-t a gázkonvektorhoz.

2.

Kösse össze a KonvekPRO-t a Computherm E400RF rendszerével.

3.

Csatlakoztassa a Computherm E400RF rendszert az otthoni WIFI routerhez.

ConnectE400_UI

4.

Telepítse a COMPUTERM E Series alkalmazást a telefonjára.

Az Computherm KonvekPRO és a Computherm E400RF WIFI termosztát összeszerelésről itt talál egy részletesebb leírást.

A Computherm E400RF WIFI termosztát leírását itt találhatja meg.

Kedvezményes ár: 19 000 Ft

A csomag megvásárlása az MVM NEXT oldalán keresztül lehetséges.