Vélemények

Nagyon jó termék!
Olyan mint ha otthon lenne valaki aki igényeink szerint beállítja a szoba,konyha hőmérsékletét hazaérkezésünkre.
Őrláng dolgozik távollétünkben,ami az eddig 2,2.5-fokozathoz képest hatalmas gázmegtakarítás!
Mindenkinek saját,jól felfogott érdekeke hogy legyen Konvekproja….:)

Borsos István, Miskolc

Üdv Konvekpro csapat!

Bár még csak 1 napja használom a szerkezetet, de már most nagyon örülök, hogy megrendeltem. A megrendelést 4.-én adtam fel, és már 9.-én meghozta a Szállító! Ahogy hazaértem beüzemeltem. Tényleg gyerekjáték az egész. Estére már a program szerinti hőmérséklet uralkodott a szobában. És lőn csoda ( na meg persze a Konvekpro ), másnap, amikor este hazaértünk már nem a hideg lakás fogadott, hanem a kellemes meleg, amit beprogramoztam! Az meg, hogy még spórolni is tudunk majd a szerkezettel, csak hab a tortán! Millió köszönet ezért a remek találmányért! Csak így tovább!!!

U.i.: ebből látszik, hogy kicsiny országunkban is élnek olyan emberek akik képesek nagy dolgokat véghez vinni!

Ismételten köszönettel:

Takács Péter

Már régóta felmerült bennem a kérdés, hogy miként lehetne vezérelni a meglévő konvektoromat. Az elvet -miszerint a csőtermosztát felfűtésével megbontás nélkül manipulálható a rendszer- már évekkel ezelőtt kigondoltam, de a megvalósításhoz nem volt látókörömben olyan szakember, akire rábízhattam volna az ügyet. Ilyenképpen a KonvekPRO készülékre találásom (2012. november) nagy örömmel töltött el, hiszen a jövőben soha nem kell hideg konyhába kimennünk reggeli ébredéskor, illetve hidegre hazaérkeznünk munka után. A holtidőszakokban, amikor nem tartózkodunk a helyiségben, akkor meg minek fűteni? A készülék elektromos energia felhasználása meglehetősen csekély! Nagyjából 5 Ft/nap költséget mértem átlagosan.

Hernádi Péter,  Baja

Megbízható,stabíl, praktikus, minden konvektor használónak tudom ajánlani.

Kezes Imre, Hódmezővásárhely

Nagyon hasznosnak tartom, mivel a szoba hőmérsékletének függvényében működik a konvektor. Egyenletesebb a hőmérséklet, és valóban költségtakarékos megoldás.

Takács Imre,  Gávavencsellő

A rendszert nagyon jónak és hasznosnak találom igaz csak pár hete használom! A szobában valóban annyi a hőfok amennyi digitális termosztáton beállított.

Bodnár Tamás, Nyíregyháza

Egy nagyon jó szerkezet, amivel egyszerűen korszerűsíthető a konvektor.

Varga Sándor, Pusztavacs

… Tökéletesen működik, azt tudja amit ígértek! Gratulálok a találmányhoz és sok sikert kívánunk!

Tősér család, Nyíregyháza

Ügyes, egyszerű, jól működő eszköz.

Hulej Attila, Kecskemét

Nálunk a konvektor egy kb. 40 m2-es helyiség kiegészítő fűtését látja el. A fő fűtéscserépkályha, mely egyetlen hátrányos tulajdonsága, hogy nehezen automatizálható. Hétköznap sajnos csak este gyújtunk be a cserépkályhába, ezért napközben a konvektormelegített, de nem lehetett megfelelően szabályozni a helyiség hőmérsékletét. A KonvekPRO ezt a gondot teljes mértékben megoldja. A szobatermosztát negyedszeri áthelyezésével sikerült megtalálni az optimális helyét. A konvektor, ill. begyújtás után a cserépkályha meleg áramlatát érzékeli, így a lehető legtakarékosabb üzemmódot sikerült beállítani. A szerkezet nagy előnye, hogy a konvektor egy gázkazánhoz  hasonlóan ki és bekapcsol, azaz amikor nem fűt, akkor csak az őrláng ég. A gázfogyasztás csökkenéséről még nincs számszerű adatom. A szerkezet kapcsolási reakció ideje kb. 10 perc, ami tökéletesen elfogadható.

Ujszászi György, Tatabánya

Köszönjük,hogy találmányukkal sikerült korszerüsíteni fütési rendszerünket.A lakás komfort fokozatán lényegesen javított, a hozzá kapcsolódó, programozható Q7 RF termosztáttal együtt. A megtakarítási tényező egyelőre még nem mutatható ki. Ezt majd éves szinten tudjuk megközelítőleg mérni. Mindenesetre jó szívvel ajánlom és már ajánlottam is ismerőseimnek.

Mészárosné, Kerényi Éva

… És persze ajánlanám másoknak is, mert működik és magyar és értelmes dolog, szemben a reklámozott Kínai bóvlikkal. Kitartást kívánok a fennmaradáshoz és a további fejlődéshez (külcsín – belbecs).

Látom a Logó már meg van. Lehet menni külföldre…  Sok sikert és minden jót kívánok!

Fridrik István, Miskolc

… Igazi hiánypótló termék, nagyon elégedett vagyok vele. A rádiós szobatermosztát sokkal pontosabb, használata sokkal kényelmesebb a konvektor állítgatásánál.

Zoltán

…a KonvekPRO egy igen fontos piaci űrt foltoz be, melyet már régóta keresek. A rendszer egyszerű és praktikus. Engem meggyőzött! Csak ajánlani tudom!

Gábor, gázszerelő,Pécs

Szuper! Kényelmes megbízható pontos.Nincs felesleges fűtés. Nem hideg lakásra,vagy túlfűtöttre érkezek…ez forintban sokat jelent. A lakás szellőztetése sokkal egyszerűbb nem gyújt be a konvektor egy kis légcserénél Mindenkinek merem ajánlani aki szeretne a költségeken spórolni!

Magyar József, Nagykanizsa

…a KonvekPRO-t a nappalinkba szereltük be és tökéletesen bevállt. Kisgyermekünk miatt fontos, hogy egyenletes hőmérséklet legyen, amit a termosztáttal könnyedén meg tudunk oldani. Szívből ajánljuk másoknak is!

Jagicza Gábor, Pécs

… szkepticizmusom hamar elszállt mert a termosztát és a konvektor pro úgy működött, ahogy az ígérték. Budapesti lakásomban öreg konvektorok vannak, amiket tökéletesen tudok ki és bekapcsolni.

Dr.Tóth Ferenc, Budapest

…lakásunkban 2 konvektort korszerűsítettünk konvekproval, a gázfogyasztásunk SOKKAL alacsonyabb lett. És nem kell azóta ránézni sem a konvektorokra, teszik a dolgukat, meleg van amikor melegnek kell lennie. Nagyon elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek.

Gábor, Budapest

Sajnos csak a második nekifutásra sikerült hibátlan terméket kapnom, de a hibásat szó nélkül cserélték garanciában, az újjal pedig semmi gondom. Köszönöm a segitőkész hozzáállást.

Kovács Róbert, Budapest

Szakmai elismeréseink

energyglobelogo
KonvekPRO - Gázkonvektor-vezérlés szobatermosztáttal!
KonvekPRO - Gázkonvektor-vezérlés szobatermosztáttal!
KonvekPRO - gázkonvektor vezérlés szobatermosztáttal