A WIFI csomag felszerelése.

A következő pár lépésben bemutatjuk a WIFI csomag összeszerelését.

A Computherm KonvekPRO rendeltetésszerű működése csak rendszeresen karbantartott, megfelelő műszaki állapotú konvektor esetében elvárható!

Ha a Computherm KonvekPRO felszerelése után a konvektor reakcióideje több mint 3-5 perc, akkor ellenőrizni kell a csőtermosztát épségét és azt, hogy megfelelően lett-e csatlakoztatva a KonvekPRO-ba.

Az esetek döntő többségében a csőtermosztáton nem látszik repedés, vagy törés, de a nagyon lassú reakcióidő sérülésre enged következtetni, így azt ki kell cserélni.
A konvektor reakcióidejét növeli, ha túl közel van felszerelve a Computherm KonvekPRO a gázkonvektorhoz. Amennyire csak a csőtermosztát hossza engedi, szerelje távol a gázkonvektortól.

1

KonvekPRO-connect-konvektor

Szerelje fel a KonvekPRO-t és az E400RF szobatermosztát vevőegységét a gázkonvektor mellé olyan távol, hogy a konvektor csőtermosztátja még épp csatlakoztatható legyen a KonvekPRO-ba.
Vigyázzon a csőtermosztát végén lévő vékony csőre, ami ha megreped, az a konvektor működését nagy mértékben befolyásolja.
Csatlakoztassa a konvektor csőtermosztátját a KonvekPRO-ba.
A KonvekPRO felszereléséhez szüksége lesz egy fúrógépre, 6-os fúrószárra és egy kalapácsra.

A KonvekPRO részletes kezelési utasítását online is elérheti ITT.

2

E400-connect-230-konvekpro-2

A WIFI termosztát vevőegységét nyissa szét és csatlakoztassa a 230V-tos vezetéket az L és az N betűvel jelzett pontokra. A kábel két vezetékét tesztőlegesen csatlakoztathatja az L és N pontokra. A WIFI termosztát vevőegységének “NO” és “COM” pontjait kössze össze a csomagban található kb. 20cm-es vékony vezetékkel a KonvekPRO termosztát csatlakozási pontjaival a rajznak megfelelően.

Csatlakoztassa a KonvekPRO 12V-tos adapterét a KonvekPRO-hoz.

3

Állítsa a gázkonvektor szabályzó gombját 6,5-es fokozatra.

4

Telepítse a COMPUTHERM E Series alkalmazást a telefonjára.

Az alkalmazást megtalálja az Apple Store-ban és a Google Play áruházban is.

5

E400-router-mobil

Csatlakoztassa a Computherm E400RF készüléket az otthon WIFI routeréhez a mellékelt leírás alapján. Szüksége lesz a WIFI hálózat jelszavára.

6

E400-vevo-USB

Helyezze üzembe a Computherm E400RF készüléket, csatlakoztassa a csomagban található USB Type C típusú töltőt.

A Computherm E400RF WIFI termosztát részletes kezelési utasítását online is elérheti ITT.