Termékek

CSOMAGOK

Vezetékes csomag

Legkiválóbb ár-érték aránnyal rendelkező termékcsomagunk KonvekPRO alaptermékkel és vezetékes szobatermosztáttal. Programozza be saját fűtésrendszerét, ne forduljon többet elő, hogy hideg lakásba érjen haza. Ébredjen egy Önnek kellemes, előre beállított hőmérsékletű szobában. Mindezt úgy, hogy a fűtésköltségének akár a 30%-át is megspórolhatja.

Alapcsomag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

KonvekPRO - Gázkonvektor-vezérlés szobatermosztáttal!

Rádiós csomag

Legprofibb csomagajánlatunk KonvekPRO alaptermékkel és rádiós vezérlésű szobatermosztáttal. Nem kell a konvektort szétszerelnie, az egész rendszer teljesen biztonságos. Időzítse be előre, hogy mikor hány Celsius fokot szeretne otthonába és közben takarítsa meg fűtésköltsége harmadát.

WIFI csomag

Ha a telefonodon vagy a tableteden keresztül szeretnéd vezérelni gázkonvektorodat, úgy a WIFI csomagot válaszd. A WIFI-s vezérlő csatlakozik otthonod WIFI hálózatához, a vezeték nélküli hőmérő segítségével a telefonodon be tudod állítani a fűtési periódusokat, mint egy szobatermosztáton.

További információt ITT találhatsz.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve