Basic csomag felszerelése

A Computherm KonvekPRO felszerelése Computherm Q7RF szobatermosztáttal.

A Computherm KonvekPRO rendeltetésszerű működése csak rendszeresen karbantartott, megfelelő műszaki állapotú konvektor esetében elvárható!

Ha a Computherm KonvekPRO felszerelése után a konvektor reakcióideje több mint 3-5 perc, akkor ellenőrizni kell a csőtermosztát épségét és azt, hogy megfelelően lett-e csatlakoztatva a KonvekPRO-ba.

Az esetek döntő többségében a csőtermosztáton nem látszik repedés, vagy törés, de a nagyon lassú reakcióidő sérülésre enged következtetni, így azt ki kell cserélni.
A konvektor reakcióidejét növeli, ha túl közel van felszerelve a Computherm KonvekPRO a gázkonvektorhoz. Amennyire csak a csőtermosztát hossza engedi, szerelje távol a gázkonvektortól.

1

Konvetor-KonvekPRO-Q7RF_ado

Szerelje fel a KonvekPRO-t és a Q7RF szobatermosztát vevőegységét a gázkonvektor mellé olyan távol, hogy a konvektor csőtermosztátja még épp csatlakoztatható legyen a KonvekPRO-ba.
A felszereléséhez szüksége lesz egy fúrógépre, 6-os fúrószárra és egy kalapácsra.

A KonvekPRO részletes kezelési utasítását online is elérheti ITT.

2

Q7RF-connect-230V-konvekpro

Csavarozza szét a szobatermosztát vevőegységét, majd az “L” és az “N” pontokra kösse be a 230V-os hálózati vezetéket, valamint a vezérlővezetéket az 1-es és 2-es pontba. A vezérlővezeték másik végét pedig a KonvekPRO-ba kösse.

3

KonvekPRO-connect-konvektor

Csatlakoztassa a gázkonvektor csőtermosztátját a KonvekPRO-ba.

Vigyázzon a csőtermosztát végén lévő vékony csőre, ami ha megreped, az a konvektor működését nagy mértékben befolyásolja.

4

Konvektor-GOMB

Állítsa a gázkonvektor szabályzó gombját 6,5-es fokozatra.

5

Q7RF-kezelő

Készen is van. Állítsa be a kívánt fűtési ciklusokat és a hőmérsékletet a szobatermosztáton.

A Computherm Q7RF termosztát részletes kezelési utasítását online is elérheti ITT.