KonvekPRO - gázkonvektor vezérlés szobatermosztáttal

Telefon: +3620 206 4666

Miért éri meg KonvekPRO-t használni?

Gondoltál mára arra, hogy min tudnál a legtöbbet spórolni? A válasz valószínűleg igen, mert Te is szeretnéd, hogy egy kicsit több pénz maradjon hónap végén a zsebedben.

Itt egy nagyszerű lehetőség, amivel évente akár 60.000 Forintot is megspórolhatsz. A KonvekPRO egy gázkonvektor korszerűsítő, mellyel digitálisan szabályozhatod, hogy mikor hány fok legyen otthonodban. Ezzel nem csak kényelmesebb lesz az életed, de fűtésköltségedet is nagy részben csökkentheted.

KonvekPRO - gázkonvektor vezérlés szobatermosztáttal

Mi a KonvekPRO? Miért éri meg Neked?

Gázkonvektor vezérlés digitális termosztáttal

KonvekPRO - gázkonvektor vezérlés szobatermosztáttal

Gazdaságos

Sokkal gazdaságosabban fog fűteni! A szobák hőmérsékletét pontosan tudja mérni és beállítani. Minden 1C fok hőmérséklet emelkedés +6% költség!

Programozható

Nem kell többet hideg lakásba hazaérned vagy ébredned! A termosztáton be tudod állítani, hogy mikor milyen hőmérséklet legyen.

Kényelmes

Nem kell állandóan állítani a konvektor szabályozógombját! A termosztát fogja mérni és beállítani a szobák hőmérsékletét fokra pontosan.

Környezettudatos

A KonvekPRO egy sokkal környezet kímélőbb fűtést eredményez, mellyel Ön is hozzájárul környezetünk védelméhez.

Korszerű

Nem lesz feleslegesen fűtve lakásod! A termosztáttal be tudod állítani, hogy mikor szeretnél a hőmérsékleten változtatni.

Hatékony

A KonvekPRO befolyásolja az energetikai hatékonyságot és változtathatja az energetikai tanúsítvány besorolását.
KonvekPRO - gázkonvektor vezérlés szobatermosztáttal

Mi a KonvekPRO?

A KonvekPRO az egyetlen, tényleg működő konvektor korszerűsítés. A modul segítségével meglévő gázkonvektorod tudod digitálisan vezérelni. Nagyon fontos, hogy nem kell a konvektort szétszerelni, vagy bármilyen beavatkozást végezni rajta, így teljes mértékben biztonságos.

Spórolj meg Te is a fűtésköltségeden akár 30%-ot. A KonvekPRO és egy digitális termosztát segítségével jelentős összeget takaríthatsz meg a fűtési szezonban. Nem kell többet a hideg lakásba érkezned, nem kell többet fázva ébredned. Nagyon egyszerűen be tudod állítani a vezérlőn, hogy a nap mely szakaszaiban hány fok legyen a házban, kellemes közérzetet biztosítva.

A KonvekPROt használó családoknak a 78%-a legalább 10%-os fogyasztáscsökkenést tapasztalt, miszerint egy fűtésszezon alatt megtérül a berendezés ára.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk!

100% pénzvisszafizetési és 2 év termékgaranciát vállalunk

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdés felmerült benned, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot. Rövid időn belül keresni fogunk Téged.

    KonvekPRO – Az egyetlen, tényleg működő fűtéskorszerűsítő