Basic csomag

Mi a KonvekPRO?

Gázkonvektor vezérlés digitális termosztáttal.

A KonvekPRO az egyetlen, tényleg működő konvektor korszerűsítés. A eszköz segítségével meglévő gázkonvektorát tudja digitálisan vezérelni.

Nagyon fontos, hogy nem kell a konvektort szétszerelni, vagy bármilyen beavatkozást végezni rajta, így teljes mértékben biztonságos.

A szobatermosztát használata nagyon kényelmes, mivel a termosztátot a helyiségben bárhová elhelyezheti, az rádiós kapcsolatban van a vevőegységgel, amely a KonvekPRO-hoz csatlakozva végzi a konvektor vezérlését.

Basic csomag tartalma: 1 db programozható Computherm Q7RF szobatermosztát és RF adó-vevő, 1 db KonvekPRO 1 db konvektor vezérléséhez, a 230V-tos kábel az RF adó-vevőhöz, valamint a vezérlővezeték.

Spórolja meg Ön is a fűtésköltségei akár 15%-át!

A KonvekPRO és egy digitális termosztát segítségével jelentős összeget takaríthat meg a fűtési szezonban. Nem kell többet a hideg lakásba érkeznie, és nem kell többet fázva ébrednie. Nagyon egyszerűen be tudja állítani, hogy a nap mely szakaszaiban hány fok legyen a lakásban.

A termosztát kompatibilis más fűtési rendszerekkel is, így egy esetleges más fűtési rendszerre való áttéréskor az felhasználható. A vezeték nélküli szobatermosztát vevő egységéhez 230V-os tápellátást (konnektort) kell biztosítani.

Az Computherm KonvekPRO és a Computherm Q7RF termosztát összeszerelésről itt talál egy részletesebb leírást.

A Computherm Q7RF digitális szobatermosztát leírását itt találhatja meg.

Kedvezményes ár: 11 000 Ft

A csomag megvásárlása az MVM NEXT oldalán keresztül lehetséges.