Gyakori kérdések

Nem kell. A beszerelése nagyon egyszerű. Mivel a konvektor “gázos” részéhez nem kell nyúlni, ezért azt bárki otthon meg tudja csinálni, semmilyen engedély vagy felülvizsgálat nem kell hozzá.

Gyakorlatilag az összessel. Azon gázkonvektorkkal melyek csőtermosztátot használnak a hőmérséklet mérésére, a KonvekPRO, KonvekPLUS működik. Ha Ön nem biztos ebben, kérem keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

Igen, kell. A  KonvekPRO, KonvekPLUS 12V-al működik, melyet a hozzá adott 230V/12V-os tápegység szolgáltat. Amennyiben a tápegység csatlakoztatásakor a végén lévõ dugó lejön, akkor azt úgy kell visszarakni, hogy a “+” jel a “TIP” felirat mellett legyen.

Amennyiben Ön vezeték nélküli termosztátot használ (pl. Computherm Q7RF), úgy a termosztát adó egységének is kell tápfeszültséget (230V) biztosítani.

Az összes olyan termosztáttal működik amely rövidzárat kapcsol. Kérem, olvassa el a termosztátod használati útmutatóját vagy kérdezze meg az eladót.

Igen lehet. Ebben az esetben minden konvektorhoz kell egy KonvekPRO és a felszerelt KonvekPRO-kat vezetékkel össze kell kötni a termosztáttal, vagy vezeték nélküli termosztát esetén az adó részével. A termoszát ugyanúgy fogja vezérelni az összes konvektort.

KonvekPLUS esetén egy KonvekPLUS adóval lehet több KonvekPLUS vevőt vezérelni vezeték nélkül. De ebben az esetben is a szobatermosztát ugyanúgy fogja vezérelni az összes konvektort.

Nem fog, minden termosztát más frekvenciát használ, ezért nem fogják egymást tévedésből vezérelni.

A konvektor hőmérsékletszabályzó gombját 6-7-esre állítva kb. 3-5 perc.

A vezetékes termosztát esetében egy vékony két-eres vezetékkel (a szükséges hosszúságú vezetékről Önnek kell gondoskodnia) össze kell kötni a termosztátot és a KonvekPRO-t. Vezeték nélküli termosztát estében a termosztát adó részét kell összekötni a KonvekPRO-val. Ez utóbbi esetben a KonvekPRO és a termosztát adó része egy helyre szerelhető, így a szükséges vezeték hossza csak kb. 20cm.

Nagyon keveset, kb. 1,5W-ot, ez naponta kb. 2 Ft.-ot jelent.

A KonvekPRO-t, KonvekPLUS-t áramtalanítani kell, a tápegységet ki kell húzni a konnektorból.

Semmilyenre. Talán a fűtési szezon előtt porszívóval a csőtermosztátnál esetleg lerakódott port ki lehet tisztítani.

Maximum 1 hét alatt. A KonvekPRO és a KonvekPLUS esetében nagy raktárkészlettel rendelkezünk, míg a termosztátok esetén néha előfordulhat 1-2 napos késés, de nem jellemző.

A KonvekPRO-ra és  a KonvekPLUS-ra 3 év, a termosztátra a gyártó által megadott 12 hónap garanciát vállalunk. A KonvekPRO, KonvekPLUS és a termosztátok garanciális cseréjét illetve javítását csak az eredeti számla ellenében áll módunkban megkezdeni.
A KonvekPRO-n, KonvekPLUS-on található matrica sérülése esetén a garancia megszűnik.

Kérdései vannak?

Amennyiben bármilyen kérdés felmerült Önben, ne féljen kérdezni. Keressen minket bizalommal, a lehető leggyorsabban válaszolunk.

Neve (kötelező)

Email címe(kötelező)

Tárgy

Üzenete

PRÓBÁLJA KI KOCKÁZAT NÉLKÜL!
NE hagyd ki Te se!
Csak most 15%-kal olcsóbban megveheted a KonvekPRO-t!